Plaćanje platnim karticama Štampa

  • placanje platnim karticama, visa, mastercard
  • 3


Preko našeg sajta možete plaćati Visa, MasterCard, Maestro, American Express te Dina Card platnim karticama. Sva plaćanja se obavljaju konverzijom iz EUR u RSD, bez provizije.
Kartice sa kojima vršite plaćanje se ne čuvaju ni na našim serverima, a ni na serverima procesora odnosno banke, a koristi se i dodatna verifikacija (putem SMS-a ili šifre) ukoliko kartica ima tu mogućnost.
 
Pristupite korisničkom panelu putem Vaših podataka koje ste izabrali pri registraciji (prvoj kupovini kod nas)
 
1. Pristupite korisničkom panelu na ovoj adresi

Unesite Email i lozinku. Ukoliko ste zaboravili lozinku, možete je resetovati klikom na Zaboravljena lozinka
 
2. Nakon što ste ušli u korisnički panel videćete prikaz kao na slici ispod. Uđite u Predračuni (1)  ili izaberite
Računi > Moji Računi iz glavnog menija.

 
2. Na sledećoj stranici ćete se nalaze svi plaćeni, neplaćeni i otkazani računi. Kliknite na predračun koji želite da platite, a da ima status NIJE PLAĆENO.
3. Sada vidite prikaz predračuna, potrebno je da kliknete na Plati odmah (3). Ukoliko ste ranije plaćali putem tekućeg računa, jednostavno izaberite Platnu karticu u polju za Metoda plaćanja (2). Sačekajte do 2 sekunda za ponovno učitavanje i prikazaće se dugme "Plati odmah" (3).
 
4. Vrši se preusmerenje na Banca Intesa e-commerce platformu za online plaćanje. Unesite broj kartice koji se nalazi na prednjoj strane kartice (16 cifara),  datum isteka kartice koji se nalazi na prednjoj strani kartice te CVV broj (trocifreni, na poleđini).
 
 
5. Nakon potvrde bićete redirektovani na okruženje Vaše banke za dodatnu proveru (tzv. 3D secure). Na broj vašeg telefona će u obliku SMS poruke stići šestocifrena šifra (ili lozinka u kombinaciji slova i brojevi) koju treba da unesete čim stigne SMS. U nekim slučajevima je 3D lozinka već definisana vašim izborom, te je unesite. Ukoliko ništa ne stiže, obratite se svojoj banci.
 
6. Ukoliko je transakcija bila uspešna, dobićete poruku o tome.  Ukoliko naiđete na problem, slobodno se obratite našoj tehničkoj podršci na info@dukahosting.com za dodatna pitanja.

Da li je ovaj odgovor bio od pomoći?

« Nazad